De Knipperij Hilversum

Onze ProductenWij werken al 25 jaar met het merk Keune, een profecioneel bedrijf met profecionele producten en profecionele resultaten. (Ga naar hun website) www.keune.nlInformatie over Keune.

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. Opgericht in 1922 door Jan Keune een van de grondleggers van de permanentbehandeling is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche.

Ambassadeur

In 2016 zijn wij, als enige kapsalon in Hilversum benoemd tot Keune ambassadeur. Wij zijn trots om een Keune Ambassadeur-salon te zijn. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knip, kleur en styling. Onze salon is daarnaast top-notch: mooi, fris, professioneel en bovenal gezellig. Kwaliteit, service en de wensen van de klant staan op de eerste plaats. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat klanten zich prettig voelen bij ons. Iemands persoonlijkheid, gevoel voor stijl en gezichtsvorm moeten perfect passen bij de nieuwe coupe of kleur. Dat krijg je niet voor elkaar zonder goede communicatie en natuurlijk ook niet zonder goede producten. Daarom werken we zo graag met Keune, zij begrijpen dat wij als kapper de persoon bij uitstek zijn om de true beauty van degene in onze stoel naar voren te laten komen. Hun kleur- en stylingproducten zijn echt super en we werken er met veel plezier mee. Daarmee bereiken we iedere dag ons doel: door middel van een steengoede coupe iemands natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid onderstrepen, zodat iedereen vol zelfvertrouwen onze salon weer uitstapt.