De Knipperij HilversumWelkom bij de knipperij

Met onze kapsalon zijn we gestart in 1992 en werken nog steeds met de zelfde formule van eerlijkheid en vakbekwaamheid.

Vakmanschap

Al meer dan 25 jaar staat de kwaliteit bij ons hoog in het vandel. Goed opgeleide hairstylistes die door gebruik van creativiteit en jarenlange ervaring een coupe geven die perfect bij jou past. Vakmanschap moet uit de creativiteit van je handen spreken. Als jij kijkt naar onze klantenkring, dan valt de verscheidenheid op aan verschillende stijlen. Van modern, jong tot alternatief of klassiek. Een van onze expertises ligt vooral op het gebied van kleuren, wij mogen wel zeggen dat wij vaak geroemd worden om onze kleuren.

Jezelf zijn

Een van de belangrijkste zaken is dat klanten zich bij ons thuis voelt. Een band met jouw kapper is persoonlijk en iedereen heeft daar zijn eigen verwachting bij. Daarom vinden wij het belangrijk dat mensen echt zichzelf kunnen zijn als zij bij ons op de stoel zitten; Dat ze zich op hun gemak voelen en dat er een klik is. Dat vele klanten al heel veel jaren bij ons komen, is het bewijs hiervan!

Aandacht

Echte aandacht is aandacht voor styling en aandacht voor de mens op de stoel. Een middagje naar de kapper is vaak ook een verwenmomentje voor jezelf . Een tractatie. Dan moet het hele plaatje kloppen. Gastvrijheid is voor ons een vanzelfsprekend iets, daar hoort bij een kop koffie, een wijntje en lectuur.

Luisteren

Een kapper moet niet alleen zijn vak verstaan, hij moet ook goed kunnen luisteren. In een paar zinnetjes moet een klant zijn of haar wensen uitleggen en dan moet de kapper begrijpen wat je wil, wat je aandurft en wat bij je past. Dat is een kwestie van aanvoelen en ervaring van een team dat al vele jaren bij ons werkzaam is.

Nieuwsgierig?

Kom een langs voor een vrijblijvend advies. Als professionele kapsalon werken we in principe op afspraak, maar zo nu en dan is er ruimte om gewoon eens binnen te lopen om geknipt of gekleurd te worden.

Ambassadeur

In 2016 zijn wij, als enige kapsalon in Hilversum benoemd tot Keune ambassadeur. Wij zijn trots om een Keune Ambassadeur-salon te zijn. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knip, kleur en styling. Onze salon is daarnaast top-notch: mooi, fris, professioneel en bovenal gezellig. Kwaliteit, service en de wensen van de klant staan op de eerste plaats. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat klanten zich prettig voelen bij ons. Iemands persoonlijkheid, gevoel voor stijl en gezichtsvorm moeten perfect passen bij de nieuwe coupe of kleur. Dat krijg je niet voor elkaar zonder goede communicatie en natuurlijk ook niet zonder goede producten. Daarom werken we zo graag met Keune, zij begrijpen dat wij als kapper de persoon bij uitstek zijn om de true beauty van degene in onze stoel naar voren te laten komen. Hun kleur- en stylingproducten zijn echt super en we werken er met veel plezier mee. Daarmee bereiken we iedere dag ons doel: door middel van een steengoede coupe iemands natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid onderstrepen, zodat iedereen vol zelfvertrouwen onze salon weer uitstapt.